Aannemer in het Westland

Als aannemer in het Westland staat Bouwbedrijf van Leeuwen en van Westen bekend om een uitgebreide dienstverlening in de bouwsector. Of het nu gaat om de ontwikkeling van nieuwe projecten of de renovatie van bestaande structuren, ons aannemersbedrijf brengt elk bouwproject tot een succesvol einde. Onze expertise en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat elke opdracht met de hoogste kwaliteit en precisie wordt uitgevoerd.

Topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel

Duidelijke communicatie van begin tot eind

Flexibel

Uitsluitend de beste materialen

Meedenken met uw wensen

Complete ontzorging

Bent u op zoek naar een aannemer?

Bekijk onze diensten als aannemer

Als aannemer spelen wij een belangrijke rol in uw bouwproject. Wij plannen, begeleiden en voeren bouwprojecten uit van start tot finish. Ons aannemersbedrijf regelt de benodigde vergunningen, beheert onderaannemers en zorgt ervoor dat alles conform de bouwvoorschriften verloopt. Wij bieden een divers aanbod aan diensten, die als volgt luiden:

Ons bouwbedrijf richt zich op zowel de residentiële als op de commerciële projecten en streven altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Simpel maar effectief

Ons handige stappenplan

Zonder proces ben je nergens. Met een stappenplan weet u precies hoe wij te werk gaan. Van kennismaking tot oplevering.

1

Kennismaking

Bij u op locatie maken we kennis. We bespreken de werkzaamheden en bekijken de huidige situatie.
2

Offerte

Nu wij uw wensen in beeld hebben kunnen wij aan de slag gaan om een passende offerte te maken en die aan u aanbieden.
3

Planning

Nadat we gezamenlijk tot een akkoord zijn gekomen op de offerte gaan wij aan de slag met de planning van uw klus. Dit overleggen en bespreken we uiteraard met u als klant.
4

Bouwfase

In deze fase gaan we aan de slag om uw wensen een werkelijkheid te laten worden.
5

Oplevering

Wanneer we allemaal tevreden zijn over het eindresultaat leveren we de klus op en is het tijd om onbezorgd te gaan genieten.

Neem contact met ons op

Bent u klaar om uw bouwplannen te realiseren zoals een huis verbouwen met een professioneel aannemersbedrijf uit ’s-Gravenzande, in het Westland? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en budget. Laat ons helpen uw plannen om te zetten in realiteit. Uw droomproject begint hier, met ons als uw betrouwbare aannemersbedrijf uit het Westland. 

Contactformulier

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dat het formulier hieronder in en wij zullen (doorgaans) binnen een werkdag contact met u opnemen.   

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag

  Zaterdag

  Zondag

  08:00 – 18:00

  10:00 – 17:00

  Gesloten

  Wanneer u buiten deze tijden contact met ons opneemt zullen wij ons best doen om spoedig terug te bellen of te mailen.