Huis laten renoveren in het Westland

Als u overweegt om uw huis te laten renoveren in het Westland, dan bent u bij Bouwbedrijf van Leeuwen en van Westen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van woningen, waarbij we nauwkeurigheid en aandacht voor uw wensen combineren met hoogwaardige bouwpraktijken om uw huis te transformeren.

Topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel

Duidelijke communicatie van begin tot eind

Flexibel

Uitsluitend de beste materialen

Meedenken met uw wensen

Complete ontzorging

Wilt u uw huis laten renoveren?

Onze diensten voor het laten renoveren van uw huis in het Westland

Wanneer u uw huis wilt laten renoveren biedt ons bouwbedrijf uit ’s-Gravenzande een uitgebreide dienstverlening aan. Deze varieert van interne make-overs tot het opknappen van de buitenkant, zonder daarbij grote structurele veranderingen aan te brengen, zoals bij een verbouwing. We richten ons op het vernieuwen en verfraaien van bestaande ruimtes, zoals badkamers en keukens. Ook zorgen we voor het installeren van dakkapellen, dakramen en het vervangen van kozijnen in kunststof, hout of aluminium. Bovendien voeren we binnen- en buitenschilderwerk uit, waarbij we gebruik maken van geavanceerde materialen en technieken om zowel duurzaamheid als schoonheid te garanderen.

Simpel maar effectief

Ons handige stappenplan

Zonder proces ben je nergens. Met een stappenplan weet u precies hoe wij te werk gaan. Van kennismaking tot oplevering.

1

Kennismaking

Bij u op locatie maken we kennis. We bespreken de werkzaamheden en bekijken de huidige situatie.
2

Offerte

Nu wij uw wensen in beeld hebben kunnen wij aan de slag gaan om een passende offerte te maken en die aan u aanbieden.
3

Planning

Nadat we gezamenlijk tot een akkoord zijn gekomen op de offerte gaan wij aan de slag met de planning van uw klus. Dit overleggen en bespreken we uiteraard met u als klant.
4

Bouwfase

In deze fase gaan we aan de slag om uw wensen een werkelijkheid te laten worden.
5

Oplevering

Wanneer we allemaal tevreden zijn over het eindresultaat leveren we de klus op en is het tijd om onbezorgd te gaan genieten.

Vraag een offerte bij ons aan voor uw renovatie

Overweegt u om uw huis te laten renoveren en wilt u profiteren van de vele voordelen die een vernieuwd huis biedt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Vervolgens zullen we stap voor stap onze werkwijze voorleggen in samenspraak met u. Een huis laten renoveren verhoogt niet alleen de waarde van uw eigendom, maar verbetert ook uw woongenot door een frisse, nieuwe uitstraling en verbeterde functionaliteit. Laat onze aannemers u van dienst zijn om uw woning te transformeren.

Contactformulier

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dat het formulier hieronder in en wij zullen (doorgaans) binnen een werkdag contact met u opnemen.   

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag

  Zaterdag

  Zondag

  08:00 – 18:00

  10:00 – 17:00

  Gesloten

  Wanneer u buiten deze tijden contact met ons opneemt zullen wij ons best doen om spoedig terug te bellen of te mailen.