Aannemer verbouwing Westland

Als aannemer voor een verbouwing in het Westland, begrijpen wij het belang van een vlekkeloze uitvoering van uw verbouwingsplannen. Of het nu gaat om een uitbreiding van uw bedrijfspand of een renovatie van uw woning, wij van Bouwbedrijf van Leeuwen en van Westen zorgen voor een gestroomlijnd proces van begin tot eind. Met onze deskundige aanpak garanderen wij dat elke verbouwing aan uw specificaties zal voldoen.

Topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel

Duidelijke communicatie van begin tot eind

Flexibel

Uitsluitend de beste materialen

Meedenken met uw wensen

Complete ontzorging

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw verbouwing?

De rol van een aannemer bij uw verbouwing

Als aannemer in ’s-Gravenzande begeleiden wij het gehele bouwproces van uw verbouwing, van de eerste planning tot de uiteindelijke oplevering. Ons aannemersbedrijf stelt een gedetailleerd projectplan op, coördineren de werkzaamheden van alle betrokken partijen en zorgen voor de inkoop van de benodigde materialen. Bovendien handhaven we strikt de naleving van alle bouw- en veiligheidsvoorschriften om de kwaliteit en veiligheid van uw verbouwingsproject te garanderen. Onze aanpak zorgt voor een strak proces waarbij uw wensen centraal staan, ondersteund door duidelijke communicatie en betrokkenheid bij elk projectstadium.

Simpel maar effectief

Ons handige stappenplan

Zonder proces ben je nergens. Met een stappenplan weet u precies hoe wij te werk gaan. Van kennismaking tot oplevering.

1

Kennismaking

Bij u op locatie maken we kennis. We bespreken de werkzaamheden en bekijken de huidige situatie.
2

Offerte

Nu wij uw wensen in beeld hebben kunnen wij aan de slag gaan om een passende offerte te maken en die aan u aanbieden.
3

Planning

Nadat we gezamenlijk tot een akkoord zijn gekomen op de offerte gaan wij aan de slag met de planning van uw klus. Dit overleggen en bespreken we uiteraard met u als klant.
4

Bouwfase

In deze fase gaan we aan de slag om uw wensen een werkelijkheid te laten worden.
5

Oplevering

Wanneer we allemaal tevreden zijn over het eindresultaat leveren we de klus op en is het tijd om onbezorgd te gaan genieten.

Realiseer uw verbouwing met een aannemer

Indien u overweegt een verbouwing van uw huis te realiseren, is het aanstellen van een professionele aannemer van belang. Wij nodigen u uit om de expertise van ons bouwbedrijf te benutten voor de begeleiding van uw project, van begin tot eind. Uw verbouwing wordt uitgevoerd met strikte naleving van de geldende bouwvoorschriften en een garantie op kwaliteit. Voor een gedetailleerde offerte en een gesprek over uw specifieke wensen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Zet de eerste stap naar een succesvolle realisatie van uw verbouwingsproject.

Contactformulier

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul dat het formulier hieronder in en wij zullen (doorgaans) binnen een werkdag contact met u opnemen.   

  Openingstijden

  Maandag – vrijdag

  Zaterdag

  Zondag

  08:00 – 18:00

  10:00 – 17:00

  Gesloten

  Wanneer u buiten deze tijden contact met ons opneemt zullen wij ons best doen om spoedig terug te bellen of te mailen.